Legal/Contact

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.topo-service.ro si pivot.topo-service.ro, denumit in continuare “Vanzator” este TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL, numita in continuare TOPO-SERVICE.RO inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J39/192/2014 si avand Cod Unic de Inregistrare RO33028164, capital social: 200 RON, sediul social: str. Salcamilor, nr. 33C, comuna Campineanca, Jud. Vrancea.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TOPO-SERVICE.RO isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-urilor TOPO-SERVICE.RO si PIVOT.TOPO-SERVICE.RO, structurii acestora sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-urile, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-urilor TOPO-SERVICE.RO si PIVOT.TOPO-SERVICE.RO, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Topo-Service & Partners SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1. Dreptul de autor

Continutul al site-ului TOPO-SERVICE.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Topo-Service & Partners SRL si a partenerilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industrial (cu exceptia elementelor de tip “sursa deschisa”). Folosirea fara acordul scris TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care doriti sa raportati incalcarea drepturilor de autor scrieti-ne la office@topo-service.ro.

2. Accesul la informatiile de pe site

TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-urile TOPO-SERVICE.RO si PIVOT.TOPO-SERVICE.RO si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-urile, de a reproduce partial sau integral site-urile, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-urile in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Topo-Service & Partners SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fara acordul scris al Topo-Service & Partners SRL a oricaror elemente constituente ale site-ului, se pedepseste conform legilor in vigoare. Topo-Service & Partners SRL nu trimite e-mailuri spam.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. Chiar daca pe site este trecut stocul produsului in momentul lansarii comenzii, acesta poate suferi modificari iar Topo-Service & Partners SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. Topo-Service & Partners SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu. Topo-Service & Partners SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila. Topo-Service & Partners SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul TOPO-SERVICE.RO. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Topo-Service & Partners SRL oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de Topo-Service & Partners SRL de la acest client cu referire la comanda reclamata. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), Topo-Service & Partners SRL este exceptata de la obligatia de a trimite clientilor sai informatiile privind service-ul postvanzare si garantiile oferite.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

- nu se aplica

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:

- in avans, prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru. In acest caz trebuie trimisa dovada platii prin mail la adresa office@topo-service.RO, altfel comanda nu poate fi onorata, decat dupa intrarea banilor in contul TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL .

7. Dreptul de retragere

TOPO-SERVICE.RO ofera garantia legala de conformitate: TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL se angajeaza sa restituie pretul platit de client, fara costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde cerintelor clientului. Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, un e-mail sau o scrisoare trimisa la sediul social al companiei. De asemenea, puteti completa si transmite electronic pe adresa noastra de email office@topo-service.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, confirmarea de primire a cererii de retragere. Returnarea contravalorii produselor returnate se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, insa Topo-Service & Partners SRL poate amana plata pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul TOPO-SERVICE.RO pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera prin intermediul mijloacelor de contact. Topo-Service & Partners SRL isi rezerva dreptul de a ignora comentariile si mesajele cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul TOPO-SERVICE.RO este gazduit de serverele unei terte companii. Societatea TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Topo-Service & Partners SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TOPO-SERVICE.RO. De asemenea, in caz de nefunctionare a siteului datorata firmei de gazduire, Topo-Service & Partners SRL nu poarta nici o raspundere. Topo-Service & Partners SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul TOPO-SERVICE.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Date personale

10.1. Folosirea TOPO-SERVICE.RO si PIVOT.TOPO-SERVICE.RO, utilizatorul ia cunostinta despre prelucrarea datelor lor cu caracter personal de catre cealalta parte si isi exprima consimtamantul in mod liber, expres si neechivoc cu privire la astfel de prelucrari pentru executarea prezentului contract si pentru indeplinirea obligatiilor legale din domeniul fiscal, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulatie a acestor date.

10.2 TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL utilizeaza un serviciu extern de facturare online ( https://www.fgo.ro/). Dvs., in calitate de utilizator al serviciilor TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL, imputerniciti Furnizorul (TOPO-SERVICE & PARTNERS SRL) pentru prelucrarea datelor si transmiterea acestora catre FGO(S.C. i-Tom Solutions S.R.L.- inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 18584 si este certificata ISO 9001 si ISO 27001.), cu scopul de a va furniza serviciile facturare.

Extras partial din politica de confidentialitate FGO (https://www.fgo.ro/termeni//):

" Datele personale pe care dvs. le puneti la dispozitia Furnizorului si pe care acesta le colecteaza sunt:

  • Pentru crearea contului FGO: adresa de email. Pentru crearea contului FGO sunt necesare, pe langa adresa de email, si datele firmei pentru care create contul, aceste date nefiind date cu caracter personal.
  • Pentru utilizarea serviciilor puse la dispozitie: numele utilizatorului, pentru a fi afisat pe chitante, in sectiunea de activitati sau alte documente. De asemenea, utilizatorul poate adauga si alte date personale in facturi sau alte documente, care nu pot fi prevazute de Furnizor. Pentru clientii dvs. persoane fizice, datele personale pe care le furnizati pot fi, dupa caz: nume, CNP, serie buletin, adresa domiciliu, adresa email, telefon, cont bancar. Acestea sunt utilizate pentru emiterea facturilor, contractelor sau a altor documente, transmiterea de emailuri (la actiunea dvs.).
  • Pentru transmiterea de emailuri: din platforma FGO puteti trimite catre clientii dvs. emailuri continand documente (facturi, contracte, oferte) sau instiintari pentru intarzierea platii, confirmari de plata sau alte instiintari, dupa vointa dvs. Puteti opta pentru transmiterea acestor emailuri prin serverul dvs. propriu de email sau prin serverul FGO. Pentru transmiterea emailurilor prin server propriu, informatiile pe care dvs. le furnizati sunt email utilizator si parola, acestea fiind salvate criptat. Pentru transmiterea emailurilor prin serverul FGO, veti furniza adresele de email catre care se trimit emailurile."

10.3. Partile se obliga, de asemenea, sa ia pe propria raspundere, toate masurile de precautie pentru a asigura securitatea si prevenirea oricaror distrugeri, pierderi, modificari, dezvaluiri, achizitii sau accesari ilegale sau neautorizate cu privire la datele cu caracter personal detinute despre cealalta parte. Cu toate acestea, in cazul in care datele cu caracter personal furnizate au fost accesate sau obtinute de o persoana neautorizata sau are loc orice incalcare a securitatii datelor cu caracter personal, fiecare parte va notifica imediat celeilalte parti un astfel de incident si va coopera in vederea luarii oricaror masuri considerate necesare pentru atenuarea oricarei pierderi sau daune provocate de un astfel de acces neautorizat si pentru notificarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

10.4. Incalcarea de catre oricare dintre parti a oricarei prevederi a acestei clauze va reprezenta o incalcare grava a contractului si va indreptati partea indreptatita sa rezilieze imediat contractul trimitand o notificare de incetare in scris partii in culpa, fara vreo perioada de gratie sau de remediere ori alta formalitate sau notificare si fara interventia vreunei instante sau a altui organ jurisdictional, fiind de la sine inteles ca partea in culpa este automat pusa in intarziere la data incalcarii acestor obligatii.

Pentru evitarea oricarui dubiu, Partile agreeaza si confirma faptul ca toate prevederile, termenele si conditiile stabilite prin prezentul contract:

(i) au fost agreate de comun acord de catre partii;

(ii) sunt pe deplin acceptate de catre Parti si reprezinta intentiile reale ale acestora; si

(iii) nu vor putea fi considerate „clauze standard” in sensul prevazut de catre art.1202 din Codul Civil Roman.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@topo-service.RO sau la sediul companiei noastre din Str. Rascoala din 1907, PANCIU, jud.VRANCEA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Pe site-urile TOPO-SERVICE.RO si PIVOT.TOPO-SERVICE.RO, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Topo-Service & Partners SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Topo-Service & Partners SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, camapanii de marketing etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

11. Litigii si dispozitii finale

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea TOPO SERVICE & PARTNERS SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre TOPO SERVICE & PARTNERS SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile site-ului TOPO-SERVICE.RO

12.Forta majora

12.1. Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca, in conditiile legii civile. Partea care invoca forta majora trebuie sa aduca la cunostinta celeilalte parti aparitia, documentele doveditoare si incetarea cazului de forta majora, cat mai curand posibil dar fara a depasi 48 de ore.

12.2.Daca evenimentul de forta majora persista mai mult de 30 de zile, partile se vor intalni si vor stabili fie continuarea contractului, fie rezilierea acestuia.

13.Litigiile

13.1. Orice disputa/litigiu decurgand din/sau in legatura cu acest contract, inclusiv referitor la incheierea, interpretarea, executarea ori incetarea lui se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabla a disputei/litigiului nu este posibila, competenta apartine instantelor judecatoresti de la sediul Furnizorului.

14. Notificari

14.1 Orice comunicare ce urmeaza a fi efectuata va fi facuta in scris si va fi considerata ca transmisa corespunzator daca:

- a fost trimisa prin scrisoare recomandata la sediul social al furnizorului sau la adresa mentionata de client in formularul de comanda, de la primirea confirmarii de primire de la oficiul postal respectiv.

Partile recunosc in mod expres si isi asuma termenii si conditiile, incluzand, dar fara a se limita la prevederile referitoare la: incetarea contractului (reziliere), orice drepturi de denuntare unilaterala, legea aplicabila si jurisdictia si orice alte clauze. Pentru evitarea oricaror dubii, Partile confirma faptul ca dispozitiile nu sunt si nu vor fi considerate „clauze neuzuale” conform art.1203 din Codul Civil Roman.